Dutch for Children

Voorstellen

Mijn naam is Wendy van Dalen. Ik ben leerkracht en directeur van Dutch for Children.

Mijn passie is onderwijs geven aan kinderen over de hele wereld. Zelf kan ik me als expat goed inleven in hun situatie. Ik werk dan ook graag vanuit de belevingswereld van het kind op dit moment waar ze ook wonen. Aandacht en kwaliteit staan bij mij altijd voorop. 

Mijn achtergrond is:

  • opleidingen: diverse cursussen online leren- en lesgeven, Teaching English as a second or foreign language (TEFL), leerkracht basisonderwijs, sociaal- en organisatiepsychologe
  • ervaring: online expatonderwijs in Nederland en Curacao, online Nederlandse Taal- en Cultuurlessen, het reguliere- en het Natuurlijk Lerenonderwijs in Nederland, bijles en remedial teaching in Nederland, voor- en vroegschoolse educatie in Spanje en Nederland
  • talen: Nederlands, Engels en Spaans
  • landen: Aruba, Spanje, Nederland, Curaçao