Online Nederlandse vo leerkracht

Gediplomeerde online Nederlandse vo leerkracht gezocht

Dutch for Children zoekt een online Nederlandse leerkracht. Voor voortgezet onderwijs- leerlingen of NT-2 leerlingen vanaf 13 jaar.

We geven al meer dan 7 jaar online Nederlandse lessen aan (expat) kinderen in het buitenland. De online Nederlandse privélessen van Dutch for Children worden op maat gegeven. Hiervoor gebruiken we als leidraad voor de lessen de manier van leren, het niveau van het kind, de interesse van het kind en de doelen die de ouders stellen.

Vereisten

  • eerste- of tweedegraads bevoegdheid en/of NT2 diploma
  • 8 uren beschikbaarheid per week
  • enthousiasme en passie voor het lesgeven op maat
  • beschikbaarheid per direct
  • tenminste een jaar ervaring met lesgeven in het Nederlands onderwijs

Pre’s online Nederlandse leerkracht

  • online lesgeven draai je je hand niet voor om
  • je hebt eerder les gegeven aan kinderen in het buitenland
  • ervaring met het onderwijzen van Nederlands als tweede taal (NT2)

Werken voor Dutch for Children betekent heel flexibel zijn, het kunnen schakelen tussen leerlijnen en de leerbehoeften van kinderen, open-minded zijn, een team-speler zijn en een klant-is-koning mentaliteit hebben.

Hiervoor krijg je veel en directe ondersteuning van het management en je andere collega’s terug. Nog niet te spreken over de dankbaarheid van leerlingen en ouders.
We staan er voor om gezamenlijk het best mogelijke product van Dutch for Children te leveren!

Ter versterking van ons team zoeken we een gediplomeerde enthousiaste leerkracht Nederlands voor voortgezet en/of primair onderwijsleerlingen, die flexibel beschikbaar is. Om te starten moet je minimaal 5 uren beschikbaar zijn en kunnen uitbreiden naar tenminste 8 uren per week.

Spreekt dit jou aan? Zie jij jezelf in ons team werken en voldoe je aan deze vereisten, dan hoop ik jouw sollicitatie graag te zien op dutchforchildren@gmail.com! Een sollicitatie bevat ten minste: een motivatie-brief en cv. Op een sollicitatie die niet aan de vereisten voldoet, wordt helaas niet gereageerd.

Met vriendelijke groet,
Wendy van Dalen

online leerkracht geeft les