AND MORE...

Dutch for Children and more...

Nederlandse online-les, NTC-online, Engelse les online voor kinderen en volwassenen via Skype, Hangouts of videobellen via messenger of WhatsApp.



+599 95105171
w: www.dutchforchildren.nl
e: dutchforchildren@gmail.com

Nieuw

Het is vakantie! Wil je lezen over vakantietips, lezen en meer? Volg onze Facebook pagina
 
Reviews van oudersrecente ervaringen van andere ouders schooljaar 2017-2018.
 
Help, we gaan terug naar Nederland!

Waarom Dutch for Children and more?

  • op maat gemaakte lessen
  • flexibele lestijden
  • online privéles vanuit huis
  • géén reistijden
  • lesmateriaal inbegrepen
  • een veilige eduactieve online omgeving
  • gemakkelijk en frequent contact
Lees de reviews

Kijk hier online lessen mee en meld je aan voor een gratis proefles!

 

Reviews

Wendy heb ik leren kennen via een Facebook groep voor het online werken vanuit het buitenland. Onze dochters krijgen Nederlandse les van een organisatie via de werkgever mijn man. Graag had ik de keuze gehad tussen partijen om zelf te beslissen wat het best passende is voor onze kinderen en situatie. Het bedrijf van mijn man ga ik daarom adviseren om de expats zelf een keuze te laten maken. Dutch for Children and more ga ik zeker aanbevelen! 
Wendy´s manier van werken spreekt mij enorm aan, omdat het maatwerk is en aansluit bij de wensen en behoeften van het kind.
 
Deze zomer gaan we terug naar Nederland en daar zoeken we nu naar een geschikte school voor onze twee meiden. Met Wendy kon ik daar fijn over sparren en ze gaf me goed advies over het type onderwijs in Nederland, de mogelijkheden, waarop we moeten letten en welke verdiepende vragen ik kan stellen om tot een juiste keuze te komen.
 
Eenmaal in Nederland willen we graag dat onze meiden de Engels en Spaanse taal blijven gebruiken. Nu ik weet dat Wendy dat ook kan, weet ik waar we terecht kunnen!
Roldan Velasco, vader: 18 juni 2018
 
Before coming to Curacao our son had been having Dutch classes via Skype for several months with Wendy, he was always very motivated and looking forward to having his Dutch lessons. After arriving in Curacao he started having his personal classes with Wendy which he always has enjoyed. She keeps him interested always trying to use his own interest in the classes.
 
My wife and I are very happy with the outcome of these classes and would surely recommend Wendy if you are looking to support your kids in the Dutch language.
 
Zelna Moller, moeder: 14 juni 2018
 
My boys have been having lessons with Wendy for the past 6 months in order to help them with the transition of going from the IB system into the Dutch system.
 
Wendy has a fantastic way to keep the lessons interesting and she manages to engage them for an hour each over Skype. She is using various methods to bring the message across and builds the lessons around the interests of the kids. 
 
If you are looking for support for your kids to get their levels up in their Dutch, I would happily recommend Wendy.
 
Mira Havinga, moeder: 12 juni 2018
 
Ruim vijf jaar wonen wij (mijn man en twee zoons van 16 en 14) in Texas. Omdat beide kinderen hier naar een publieke school gaan, krijgen zij geen Nederlandse les via de school. Bijna 4 jaar kregen zij elke week les van een juf die aan huis kwam. Maar vrij plotseling moesten wij door omstandigheden in 2018 een nieuwe juf vinden. Door een super enthousiaste vriendin kregen wij de gegevens van Dutch for Children. Binnen een week konden mijn kinderen aan de slag via Skype, echt fantastisch. Juf Wendy is erg goed in het inleven en enthousiasmeren van mijn twee zoons. Elke les is gevarieerd en boeiend. Juf Wendy is echt een aanwinst voor onze kinderen en wij zijn heel blij met deze manier van lesgeven.
 
Esther Kaijm de Weerd, moeder: 7 juni 2018
 
Wij wonen in Houston, TX en onze zoon, van 8 jaar, heeft 1 keer per week online Nederlandse les van juf Wendy.
 
Omdat juf Wendy de lessen op maat maakt is iedere les voor hem een feestje! Tijdens de les worden er educatieve spelletjes gespeeld, proefjes gedaan en filmpjes gekeken. Ook komen zijn favoriete onderwerpen zoals voetbal, zwemmen & Freek Vonk tijdens de les regelmatig voorbij, waardoor het voor hem naast leerzaam ook altijd leuk is.
 
De Lestijden zijn vast, maar in overleg kan er altijd een keer worden afgeweken. Super flexibel!
 
Wij kunnen Dutch for children and more echt aanraden voor Nederlandse kinderen in het buitenland!
 
Jacqueline Naaborg de Alvan, moeder: 10 april 2018
 
Wendy heb ik leren kennen via een Facebook groep voor het online werken vanuit het buitenland. Onze dochters krijgen Nederlandse les van een organisatie via de werkgever mijn man. Graag had ik de keuze gehad tussen partijen om zelf te beslissen wat het best passende is voor onze kinderen en situatie. Het bedrijf van mijn man ga ik daarom adviseren om de expats zelf een keuze te laten maken. Dutch for Children and more ga ik zeker aanbevelen! 
Wendy´s manier van werken spreekt mij enorm aan, omdat het maatwerk is en aansluit bij de wensen en behoeften van het kind.
 
Deze zomer gaan we terug naar Nederland en daar zoeken we nu naar een geschikte school voor onze twee meiden. Met Wendy kon ik daar fijn over sparren en ze gaf me goed advies over het type onderwijs in Nederland, de mogelijkheden, waarop we moeten letten en welke verdiepende vragen ik kan stellen om tot een juiste keuze te komen.
 
Eenmaal in Nederland willen we graag dat onze meiden de Engels en Spaanse taal blijven gebruiken. Nu ik weet dat Wendy dat ook kan, weet ik waar we terecht kunnen!
 
Magda van Tilburg, schrijvster en illustrator, volger: 27 februari 2018
 
Dutch for Children timmert elke dag op een verrassende manier aan de weg!
Taal = FUN, bij Dutch for Children and more!
 
Lizet Pollen, moeder: 2 november 2017
 
Mijn 2 dochters (groep 8 en 4) krijgen elke woensdag een uur Nederlandse Taal & Cultuur les van juf Wendy. Een op een. Via Skype. Zij op Curacao, wij in Houston.
 
Ik was eerst sceptisch over Nederlandse les via Skype, vooral voor mijn jongste dochter, destijds in groep 3 en met een behoorlijk korte aandachtsspanne. Maar de opties in Houston zijn beperkt, dus we besloten het een kans te wagen. Ruim een jaar verder ben ik heel enthousiast en kan ik het een ieder aanraden.
 
Juf Wendy weet de aandacht en motivatie van de kinderen te behouden door een gevarieerd en uitdagend lesaanbod en een niet aflatend enthousiasme en betrokkenheid. Ze past de lessen en haar benadering aan op het karakter en het niveau van het kind. Ik vind het ook zo leuk dat ze de kinderen soms laat meebeslissen, bijvoorbeeld over het huiswerk: “We gaan een verhaal schrijven. Wil je dat typen op de computer, of in je schrift schrijven?”.
 
‘Dutch For Children And More’ maakt lessen op maat, met behulp van erkende lesmaterialen en methoden. Een aanrader voor Nederlandse gezinnen met schoolgaande kinderen in het buitenland!
 
Aileen Blok, moeder: 27 oktober 2017
 
Wendy tutored my son after we just moved to the Netherlands. She helped him immensely to improve his confidence with speaking Dutch and really helped bring him on with reading and writing in Dutch. Wendy has a great rapport with the kids, and uses their interests to motivate them in their learning; my son always looked forward to his lessons with Wendy. I wouldn't hesitate in recommending Wendy to give your child extra support, whether that be with language or maths.
 
Emily Hemstra-Paulussen, moeder: 26 oktober 2017
 
Na jarenlang Nederlandse les op NOB-scholen volgen 2 van onze kinderen nu ruim een jaar les bij Wendy (gestart in groep 5 en 7), en dat bevalt bijzonder goed. De lessen zijn een-op-een, en daardoor erg effectief. De kinderen werken de stof van hun leerjaar door, maar Wendy houdt daarbij goed rekening met de sterke en zwakke punten van elk kind. Daarnaast weet ze de kinderen bij de les te houden door 'saaie' theorie af te wisselen met creatievere opdrachten en een educatief spelletje. Het huiswerk is zinvol, maar ook daarbij let ze weer er op dat het niet te saai wordt. Wendy is ook flexibel, we hebben vaste tijden voor de lessen, maar als daar een keer iets tussen komt lukt het altijd wel die les op een ander moment in te halen.
 
Isa van Puffelen, leerling beginnend Engels, 11 jaar: 2017
 
Zelf heb ik Engelse les van Wendy gehad. Eerst vond ik Engels niet zo leuk en kon ik het ook niet zo goed. Maar dankzij Wendy ben ik het meer gaan begrijpen. Ik vind het nu ook leuker om Engels toe te passen. Wendy zorgde er altijd voor dat de lessen leerzaam en leuk waren. Dat deed ze door gebruik te maken van spelletjes en filmpjes. Dat hielp voor mij heel erg. Ook was het een hele luxe dat ik privé les kreeg. Al met al waren het top lessen!!! Echt een aanrader dus! Isa - 11 jaar
 
Marjan, moeder van Isabel: juni 2016
 
Isabel vond het heel prettig om RT (remedial teaching) begrijpend lezen van Wendy te krijgen. De duidelijke stapsgewijze aanpak werkte voor Isabel heel goed. Ze kreeg in een aantal weken 'onder de knie' hoe ze een stuk tekst het beste kan aanpakken. Dit werd direct zichtbaar in haar resultaten op school. 
Lees hier meer van deze review.
 
Susan and Kaare, Charlize’s parents: april 2016
 
We are extremely grateful to have had Wendy’s help with our 10 year old daughter’s extra lessons.
Her teaching style really engages the child and gets them pumped up and excited about learning.
Lees hi er meer van deze review.
 
Roy, leerling, 12 jaar: maart 2016:
 
"Wendy is een hele goede juf, de beste die ik tot nu toe heb gehad!!''
Lees hier meer van deze review.
 
Mirel, moeder van Roy: maart 2016
 
''We hebben voor Wendy gekozen omdat zij altijd zeer begaan is met het kind zelf en ze de stof duidelijk over kan brengen zonder dat het een strenge opzet is. Er is ruimte voor zijn wie je bent! Roy heeft altijd zin om erheen te gaan en sinds hij sinds 1/2 groep 7 bij haar is gingen zijn resultaten ook vooruit. Doordat hij nu meer tijd heeft om dieper op bepaalde stof in te gaan begrijpt hij het beter en past hij het op school ook toe.''
Lees hier meer van deze review.
 
Alexandra Galkina-Bukrinsky, ouder/ parent: February 2016
 
"We are extremely grateful for the professional & personal approach of Mrs. Wendy van Dalen in tutoring are both sons of 6 & 10 years of age in both Dutch & English languages."