AND MORE...

Dutch for Children and more...

Nederlandse online-les, NTC-online, Online les via Skype, Hangouts of videobellen via messenger of WhatsApp.+599 95105171
https://www.dutchforchildren.nl
https://www.facebook.com/dutchforchildrenandmore/
e: dutchforchildren@gmail.com

NU

Verder:

Waarom Dutch for Children and more?

  • op maat gemaakte lessen
  • flexibele lestijden
  • online privéles vanuit huis
  • géén reistijden
  • lesmateriaal inbegrepen
  • een veilige eduactieve online omgeving
  • gemakkelijk en frequent contact
Lees de reviews en bekijk de  tarieven .

Kijk hier online lessen mee en meld je aan voor een gratis proefles!

 

reviews vervolg

Marjan (moeder van Isabel)
 
Ook erg prettig is dat Wendy van elke les een terugkoppeling geeft per mail. Zo bleven wij als ouders goed op de hoogte. Daarnaast heeft Wendy meegedacht over hoe in gesprek te gaan met de leerkrachten van school en over de vervolgaanpak wat betreft het technisch lezen, het vergroten van de woordenschat en de spelling. Als ze niet naar Curacao was gegaan, waren we zeker nog doorgegaan! 
 
Susan and Kaare (Charlize's parents) (11 jaar) april 2016:
 
It has been wonderful to see Charlize come home in a very happy mood, with wonderful things to say about Wendy and eager to share what she learned. For the last five months we have seen a major improvement in her Math's and reading skills  We appreciate all your hard work and the positive learning environment you provided for her. Thank you,
Best regards,
Susan and Kaare
 
Roy (12 jaar) maart 2016:
 
Ik haalde eerst altijd een 5,4 of een 3 voor begrijpend lezen. Nu is dat een 8! Voor spelling haalde ik nooit een voldoende maar nu haal ik meestal een voldoende.
Ik vind het fijn dat ze goed de tijd voor je neemt. Ze legt het heel goed uit  in stappen, dat helpt mij ook op school. Bij de RT kan je ook je schoolwerk meenemen. Als je het niet begrijpt kan je het ook niet goed maken. Wendy helpt me dan om het te begrijpen en daarna maken we het samen. 
Ik ga er graag naar toe en tussen de lessen door kletsen we ook met elkaar hoe je week is gegaan en of je een leuke dag had. Wendy is een hele goede juf, de beste die ik tot nu toe heb gehad!!

Mirel (ouder) maart 2016:

Roy heeft altijd moeite gehad met spelling en begrijpend lezen. Ook heeft hij door de hele basisschool heen op zijn CITO toetsen laag gescoord terwijl hij zijn proefwerken in de klas goed maakte. Ook is er begin groep 8 dyslexie bij Roy geconstateerd. Uitgaande van deze gegevens zou Roy op een VMBO kader niveau uitkomen maar zelf wilde hij heel graag minimaal VMBO-T halen. 

Door al deze zaken bij elkaar wilde ik Roy extra begeleiding geven in het behalen van een niveau voor het VO wat bij hem paste zodat hij een leuke school zou kunnen uitkiezen. Vooral omdat Roy zelf zo gemotiveerd was en ik er ook van overtuigd was dat hij er meer uit zou kunnen halen als hij 1 op 1 RT zou krijgen zijn we hiermee begonnen.
 
We hebben voor Wendy gekozen omdat zij altijd zeer begaan is met het kind zelf en ze de stof duidelijk over kan brengen zonder dat het een strenge opzet is. Er is ruimte voor zijn wie je bent! Roy heeft altijd zin om erheen te gaan en sinds hij sinds 1/2 groep 7 bij haar is gingen zijn resultaten ook vooruit. Doordat hij nu meer tijd heeft om dieper op bepaalde stof in te gaan begrijpt hij het beter en past hij het op school ook toe.

Het resultaat na een klein schooljaar de RT bij Wendy te hebben gevolgd, is een VO schooladvies VMBO-T! De NIO heeft Roy zelfs op VMBO-T/HAVO niveau gemaakt! Hierdoor is Roy zijn eigen wens dit niveau te behalen in vervulling gegaan en hopelijk wordt hij op de door hem gekozen school aangenomen!
 
Wat ook erg fijn is is dat ik wekelijks een kort verslagje per mail van Wendy krijg over de lessen en de voortgang. Ook is ze heel flexibel mbt het toepassen van zaken die zich op school voorkunnen doen. Dus toen Roy met rekenen ook wat extra uitleg nodig had was dat meteen in te passen in de lessen bij Wendy.