Dutch for Children

basisonderwijs online, de online basisschool, online basisschool lessen op maat

Het team van online leerkrachten van Dutch for Children stelt zich graag aan je voor!

Onze leerkrachten geven met heel veel plezier les aan kinderen in het buitenland. Dit doen zij via Skype of een ander programma om te videobellen. Zelf wonen ze over de hele wereld en hebben ervaring met kinderen die in het buitenland opgroeien en in het buitenland leren. Hierdoor weten zij precies hoe ze in kunnen spelen op de belevingswereld van de kinderen en eventuele moeilijkheden die de kinderen ervaren bij het bijhouden van meerdere talen.

Onze leerkrachten zijn opgeleid voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en NT2-onderwijs. Onze leerlingen volgen met plezier online onderwijs van deze topleerkrachten met de ervaring van in het buitenland wonen en leven.

Onze leerkrachten zijn opgeleid voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en NT2-onderwijs. Onze leerlingen volgen met plezier online onderwijs van deze topleerkrachten met de ervaring van in het buitenland wonen en leven. Ze hebben ervaring in het Nederlands bijhouden als eerste, tweede of derde taal gecombineerd met de Nederlandse cultuur en dekcultuur van het gastland. Dit maakt online Nederlandse les zo leuk en waardevol.

 Samen kijken we bij Dutch for Children welke leerkracht het beste bij je kind past: niet alleen qua tijd en uren, maar ook qua leerstijl en interesses. Daar waar kan: niet alleen de les op maat, maar ook de leerkracht op maat.

Wendy van Dalen

Mijn naam is Wendy van Dalen. Ik ben leerkracht en de oprichter van Dutch for Children. Mijn passie is het Nederlands onderwijs verzorgen voor kinderen over de hele wereld. Van mijn passie heb ik mijn werk en bedrijf gemaakt.

Crystel Lohues

Mijn naam is Crystel Lohues en ik werk met veel plezier als leerkracht bij Dutch for Children. Op dit moment woon ik in Sydney en naast leerkracht bij Dutch for Children ben ik ook leerkracht van de Nederlandse school in Sydney.

 Anja van der Zee

Mijn naam is Anja van der Zee en ik werk met veel plezier en enthousiasme bij Dutch for Children. Ik woon met mijn man in Portugal. We hebben drie kinderen. Ik vind het een voorrecht om met kinderen te mogen werken. Uitgaan van het kind is hierbij mijn leidraad.

Wendy Damen

Hoi, mijn naam is Wendy Damen. Ik ben leerkracht bij Dutch for Children. Daarnaast ben ik leerkracht van groep 3 op de NTC Oranjeschool in Seattle in Amerika.

Mieke Kriens

Mijn naam is Mieke Kriens en ik werk met enthousiasme voor Dutch for Children. Samen met mijn man woon ik in het Zuiden van Frankrijk in de buurt van Montpellier.