Online school: Nederlands leren bij Dutch for Children

Dutch for Children

team Dutch for Children, Nederlandse leerkracht buitenland

Ons team van online leerkrachten van Dutch for Children stelt zich graag aan je voor!

Ons team met onze leerkrachten geven met heel veel plezier les aan kinderen in het buitenland. Dit doen zij via Skype of een ander programma om te videobellen.

Zelf wonen ze over de hele wereld en hebben ervaring met kinderen die in het buitenland opgroeien en in het buitenland leren. Ook weten zij hoe het is voor kinderen om te verhuizen naar het buitenland. Hierdoor weten zij precies hoe ze in kunnen spelen op de belevingswereld van de kinderen en eventuele moeilijkheden die de kinderen ervaren bij het bijhouden van meerdere talen.

Onze leerkrachten zijn opgeleid voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en NT2-onderwijs. Onze leerlingen volgen met plezier online onderwijs van deze topleerkrachten met de ervaring van in het buitenland wonen en leven.

In ons team zijn onze leerkrachten opgeleid voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en NT2-onderwijs. De bekwaamheidseisen die Dutch for Children aan hun leerkrachten stelt vind je hier op de website van de Rijksoverheid.

Onze leerlingen volgen met plezier online onderwijs van deze topleerkrachten met de ervaring van in het buitenland wonen en leven. Ze hebben ervaring in het Nederlands bijhouden als eerste, tweede of derde taal gecombineerd met de Nederlandse cultuur en dekcultuur van het gastland. Dit maakt online Nederlandse les zo leuk en waardevol.

Samen kijken we bij Dutch for Children welke leerkracht het beste bij je kind past: niet alleen qua tijd en uren, maar ook qua leerstijl en interesses. Daar waar kan: niet alleen de les op maat, maar ook de leerkracht op maat.

Ons team Dutch for Children, Nederlandse leerkracht buitenland

Wendy van Dalen

Mijn naam is Wendy van Dalen. Ik ben leerkracht en de oprichter van Dutch for Children. Mijn passie is het Nederlands onderwijs verzorgen voor kinderen over de hele wereld. Van mijn passie heb ik mijn werk en bedrijf gemaakt.

Ons team: Nederlandse online leerkracht buitenland

Crystel Lohues

Mijn naam is Crystel Lohues en ik werk met veel plezier als leerkracht bij Dutch for Children. Op dit moment woon ik in in Den Haag en naast leerkracht bij Dutch for Children ben ik ook leerkracht op het speciaal onderwijs.

Ons team: Nederlandse online leerkracht buitenland

 Anja van der Zee

Mijn naam is Anja van der Zee en ik werk met veel plezier en enthousiasme bij Dutch for Children. Ik woon met mijn man in Portugal. We hebben drie kinderen. Ik vind het een voorrecht om met kinderen over de hele wereld te mogen werken. Uitgaan van het kind!

Ons team: Nederlandse online leerkracht buitenland

Wendy Damen

Hoi, mijn naam is Wendy Damen. Ik ben online Nederlandse leerkracht bij Dutch for Children. Ik heb met mijn man en 2 dochters in Seattle, Amerika gewoond en woon nu weer in Nederland. 

Muriel

Muriel Beijer-Jansen

Mijn naam is Muriel Beijer-Jansen en ik woon met mijn gezin in Aberdeen, Schotland. Na 12 jaar leerkracht te zijn geweest in Nederland en in Singapore, werk ik nu met veel enthousiasme voor Dutch for Children. Ik vind het een mooie uitdaging om via het online lesgeven een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van kinderen.

Chantal

Chantal de Wijs

Mijn naam is Chantal de Wijs, een enthousiaste levensgenieter met een passie voor goed onderwijs. Naast leerkracht bij Dutch for Children werk ik ook op een particuliere basisschool voor kinderen met een speciale onderwijsbehoefte op Bonaire. Maatwerk staat hier centraal en zie je ook terug in mijn lessen voor Dutch for Children. 

portret leerkracht Mirjam

Mirjam Veld

Mijn naam is Mirjam Veld en ik woon samen met mijn gezin in Oeganda. Ik ben leerkracht basisonderwijs met ervaring in het voortgezet onderwijs. Naast Dutch for Children werk ik voor de Nederlandse school in Oeganda.

Ik daag mijzelf altijd uit om een leuke leerzame les samen te stellen voor de individuele leerling.

Marieke

Marieke Timmer

Mijn naam is Marieke Timmer en ik woon samen met mijn vriend in Amerika. Als leerkracht heb ik gewerkt op scholen in de binnenstad van Rotterdam en in Tokio. Ik heb een passie voor het ontwerpen van onderwijs en deze kan ik goed inzetten bij Dutch for Children.

Merel

Merel Rusinga

Mijn naam is Merel. Ik ben een enthousiaste leerkracht met een passie voor kinderen uit verschillende culturen.

Ik vind het als leerkracht ontzettend gaaf om te mogen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, door het geven van passende, betekenisvolle en uitdagende lessen.

juf Anouk

Anouk Drinkenburg

Mijn naam is Anouk Drinkenburg. Ik ben een gepassioneerde en enthousiaste leerkracht. Met mijn voorliefde voor reizen en talen heb ik veel van de wereld mogen ontdekken als docent.

Nu wij weer een nieuw avontuur zijn aangegaan, dit keer naar Indonesië, wilde ik graag iets doen met mijn enorme enthousiasme voor het onderwijzen van de Nederlandse taal. Dutch for Children is daarom de perfecte plek om mijn kennis en creativiteit in te zetten.

juf Angelique

Angelique Bos

Mijn naam is Angelique Bos. Ik werk inmiddels 14 jaar op scholen in Nederland.

Ik ben gestart in het regulier onderwijs, maar geef sinds twee jaar les op een nieuwkomers-school in Amstelveen.

Ieder kind heeft een eigen verhaal, culturele achtergrond en interesses. Deze aspecten inspireren mij bij het ontwerpen van boeiende lessen.

Samen gaan we kijken wat je kind nodig heeft m.b.t zijn Nederlandse taalontwikkeling en hoe ik het beste aan kan sluiten bij zijn interesses en leerstijlen.

juf Linda

Linda Roording

Bon dia! Mijn naam is Linda Roording en woon nu al een aantal jaren met plezier op Curaçao. Naast het lesgeven op het eiland geniet ik erg van het klimaat en de fijne omgeving.

Binnen het onderwijs ben ik het liefst bezig in kleine groepen of individueel begeleiden van
leerlingen.

Hierin daag ik mezelf uit door de lesstof zodanig aan te passen dat de leerlingen
op hun eigen manier kunnen leren en ontwikkelen.

Foto online leerkracht Margo

Margo van Gurp

Mijn naam is Margo van Gurp. Ik ben een enthousiaste leerkracht met een voorliefde voor het geven van passend onderwijs. Na een aantal jaren in Suriname gewoond te hebben, woon ik op dit moment weer in Nederland.

Het allerbelangrijkste in mijn werk, is dat mijn leerlingen gelukkig zijn en het beste in zichzelf naar boven kunnen halen. Plezier en (het krijgen van) zelfvertrouwen staan hierbij voorop.

Als leerkracht zorg ik voor een passend en uitdagend aanbod in een veilige leeromgeving.

online leerkracht Lindsey buiten

Linda Rozema

Hallo! Mijn naam is Linda Rozema. Ik woon met mijn man en twee kinderen in Nijmegen, Nederland.

Toen ik in 2015 de Pabo afrondde, rolde ik meteen het NT2 onderwijs in. Hier was en ben ik heel enthousiast over. Ik heb jarenlang Nederlandse les gegeven aan kinderen uit allerlei verschillende landen. 

Ik heb twee keer in een Spaanstalig land gewoond. Ik weet dus ook hoe het is om zelf een taal in een ander land te leren. Taal is overal en ik stimuleer mijn leerlingen altijd om dit ook buiten de lessen op te zoeken.

online leerkracht Lindsey foto

Lindsey Barneveld

Mijn naam is Lindsey van Barneveld en ik woon met mijn familie in Nederland. Met veel plezier werk ik als leerkracht in het basisonderwijs en bij Dutch for Children.

Ik vind het prachtig om kinderen les te mogen geven en hen te begeleiden in hun ontwikkeling.

Het lesgeven aan kinderen op een interactieve en betekenisvolle manier is wat mij aanspreekt in het onderwijs. Ik vind het belangrijk dat een kind met plezier leert en daarnaast ook trots is op wat hij of zij leert.