Online school: Nederlands leren bij Dutch for Children

Dutch for Children

team Dutch for Children, Nederlandse leerkracht buitenland

Ons team van online leerkrachten van Dutch for Children stelt zich graag aan je voor!

Ons team met onze leerkrachten geven met heel veel plezier les aan kinderen in het buitenland. Dit doen zij via Skype of een ander programma om te videobellen.

Zelf wonen ze over de hele wereld en hebben ervaring met kinderen die in het buitenland opgroeien en in het buitenland leren. Ook weten zij hoe het is voor kinderen om te verhuizen naar het buitenland. Hierdoor weten zij precies hoe ze in kunnen spelen op de belevingswereld van de kinderen en eventuele moeilijkheden die de kinderen ervaren bij het bijhouden van meerdere talen.

Onze leerkrachten zijn opgeleid voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en NT2-onderwijs. Onze leerlingen volgen met plezier online onderwijs van deze topleerkrachten met de ervaring van in het buitenland wonen en leven.

In ons team zijn onze leerkrachten opgeleid voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en NT2-onderwijs. De bekwaamheidseisen die Dutch for Children aan hun leerkrachten stelt vind je hier op de website van de Rijksoverheid.

Onze leerlingen volgen met plezier online onderwijs van deze topleerkrachten met de ervaring van in het buitenland wonen en leven. Ze hebben ervaring in het Nederlands bijhouden als eerste, tweede of derde taal gecombineerd met de Nederlandse cultuur en dekcultuur van het gastland. Dit maakt online Nederlandse les zo leuk en waardevol.

Samen kijken we bij Dutch for Children welke leerkracht het beste bij je kind past: niet alleen qua tijd en uren, maar ook qua leerstijl en interesses. Daar waar kan: niet alleen de les op maat, maar ook de leerkracht op maat.

Ons team Dutch for Children, Nederlandse leerkracht buitenland

Wendy van Dalen

Mijn naam is Wendy van Dalen. Ik ben leerkracht en de oprichter van Dutch for Children. Mijn passie is het Nederlands onderwijs verzorgen voor kinderen over de hele wereld. Van mijn passie heb ik mijn werk en bedrijf gemaakt.

Ons team: Nederlandse online leerkracht buitenland

Crystel Lohues

 Mijn naam is Crystel Lohues en ik werk met veel plezier als leerkracht bij Dutch for Children. Op dit moment woon ik in in Den Haag en naast leerkracht bij Dutch for Children ben ik ook leerkracht op het speciaal onderwijs.

Ons team: Nederlandse online leerkracht buitenland

 Anja van der Zee

Mijn naam is Anja van der Zee en ik werk met veel plezier en enthousiasme bij Dutch for Children. Ik woon met mijn man in Portugal. We hebben drie kinderen. Ik vind het een voorrecht om met kinderen over de hele wereld te mogen werken. Uitgaan van het kind!

Ons team: Nederlandse online leerkracht buitenland

Wendy Damen

Hoi, mijn naam is Wendy Damen. Ik ben online Nederlandse leerkracht bij Dutch for Children. Ik woon met mijn man en 2 dochters in Seattle, Amerika. 

Ons team: Nederlandse online leerkracht buitenland

Muriel Beijer-Jansen

Mijn naam is Muriel Beijer-Jansen en ik woon met mijn gezin in Aberdeen, Schotland. Na 12 jaar leerkracht te zijn geweest in Nederland en in Singapore, werk ik nu met veel enthousiasme voor Dutch for Children. Ik vind het een mooie uitdaging om via het online lesgeven een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van kinderen.

https://wikikids.nl/Cura%C3%A7ao

Adriane Coolen

Mijn naam is Adriane. Ik ben ben 15 jaar leerkracht geweest in Nederland. Nu ik in Spanje woon kan ik via Dutch for Children nog steeds lesgeven en mijn onderwijs afstemmen op de persoonlijke leerbehoefte van de leerlingen. Geweldig vind ik dat!

Ons team: Nederlandse online leerkracht buitenland

Willemieke van der Slik

Mijn naam is Willemieke van der Slik en ik ben leerkracht bij Dutch for Children. Na een tijd in Gambia te hebben gewoond en daar in het Nederlandse en lokale onderwijs te hebben gewerkt, woon en werk ik nu weer in Nederland. Ik vind het erg leuk om ook hier voor Dutch for Children te werken.

Ons team: Nederlandse online leerkracht buitenland

Marieke Timmer

Mijn naam is Marieke Timmer en ik woon samen met mijn vriend in Amerika. Als leerkracht heb ik gewerkt op scholen in de binnenstad van Rotterdam en in Tokio. Ik heb een passie voor het ontwerpen van onderwijs en deze kan ik goed inzetten bij Dutch for Children.

Ons team: Nederlandse online leerkracht buitenland

Sjoerd Schepel

Mijn naam is Sjoerd Schepel en ik woon in Zürich, Zwitserland. Hiervoor heb ik als  leerkracht op Curaçao gewerkt. Dit heb ik met veel enthousiasme gedaan waarbij mijn flexibiliteit erg belangrijk was. Het lesgeven op maat is mijn grootste passie, die ik nu kwijt kan bij Dutch for Children.

foto van leerkracht Marlise

Marlise Meij

Mijn naam is Marlise Meij. Ik ben leerkracht basisonderwijs en voortgezet onderwijs en moeder van twee kinderen. Ik ben al 20 jaar met veel plezier werkzaam in het onderwijs. Ik heb zowel op reguliere scholen lesgegeven, als op scholen die les op maat gaven. Dit sluit heel goed aan bij Dutch for Children.

foto leerkracht Chantal

Chantal de Wijs

Mijn naam is Chantal de Wijs, een enthousiaste levensgenieter met een passie voor goed onderwijs. Naast leerkracht bij Dutch for Children werk ik ook op een particuliere basisschool voor kinderen met een speciale onderwijsbehoefte op Bonaire. Maatwerk staat hier centraal en zie
je ook terug in mijn lessen voor Dutch for Children.