Online school: Nederlands leren bij Dutch for Children

Dutch for Children

team Dutch for Children, Nederlandse leerkracht buitenland

Ons team van online leerkrachten van Dutch for Children stelt zich graag aan je voor!

Ons team met onze leerkrachten geven met heel veel plezier les aan kinderen in het buitenland. Dit doen zij via Skype of een ander programma om te videobellen.

Zelf wonen ze over de hele wereld en hebben ervaring met kinderen die in het buitenland opgroeien en in het buitenland leren. Ook weten zij hoe het is voor kinderen om te verhuizen naar het buitenland. Hierdoor weten zij precies hoe ze in kunnen spelen op de belevingswereld van de kinderen en eventuele moeilijkheden die de kinderen ervaren bij het bijhouden van meerdere talen.

Onze leerkrachten zijn opgeleid voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en NT2-onderwijs. Onze leerlingen volgen met plezier online onderwijs van deze topleerkrachten met de ervaring van in het buitenland wonen en leven.

In ons team zijn onze leerkrachten opgeleid voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en NT2-onderwijs. De bekwaamheidseisen die Dutch for Children aan hun leerkrachten stelt vind je hier op de website van de Rijksoverheid.

Onze leerlingen volgen met plezier online onderwijs van deze topleerkrachten met de ervaring van in het buitenland wonen en leven. Ze hebben ervaring in het Nederlands bijhouden als eerste, tweede of derde taal gecombineerd met de Nederlandse cultuur en dekcultuur van het gastland. Dit maakt online Nederlandse les zo leuk en waardevol.

Samen kijken we bij Dutch for Children welke leerkracht het beste bij je kind past: niet alleen qua tijd en uren, maar ook qua leerstijl en interesses. Daar waar kan: niet alleen de les op maat, maar ook de leerkracht op maat.

Ons team Dutch for Children, Nederlandse leerkracht buitenland

Wendy van Dalen

Mijn naam is Wendy van Dalen. Ik ben leerkracht en de oprichter van Dutch for Children. Mijn passie is het Nederlands onderwijs verzorgen voor kinderen over de hele wereld. Van mijn passie heb ik mijn werk en bedrijf gemaakt.

Ons team: Nederlandse online leerkracht buitenland

Anja van der Zee

Mijn naam is Anja van der Zee en ik werk met veel plezier en enthousiasme bij Dutch for Children. Ik woon met mijn man in Portugal. We hebben drie kinderen. Ik vind het een voorrecht om met kinderen over de hele wereld te mogen werken. Uitgaan van het kind!

juf Linda

Rene Meeuse

Mijn naam is René en ik ben een gemotiveerde leerkracht die jongeren met veel passie onderwijst en daarnaast de leerling ziet en passende begeleiding biedt.

Het afstemmen van de lessen op de leerstijl, het niveau, de interesses van het kind en de doelen die de ouders voor hun kind stellen, past perfect in mijn lesstijl en de manier waarop Dutch for Children werkt.

Ons team: Nederlandse online leerkracht buitenland

Wendy Damen

Hoi, mijn naam is Wendy Damen. Ik ben online Nederlandse leerkracht bij Dutch for Children. Ik heb met mijn man en 2 dochters in Seattle, Amerika gewoond en woon nu weer in Nederland. 

Muriel

Muriel Beijer-Jansen

Mijn naam is Muriel Beijer-Jansen en ik woon met mijn gezin in Houston in de USA. Na 12 jaar leerkracht te zijn geweest in Nederland en in Singapore, werk ik nu met veel enthousiasme voor Dutch for Children. Ik vind het een mooie uitdaging om via het online lesgeven een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van kinderen.

Chantal

Chantal de Wijs

Mijn naam is Chantal de Wijs, een enthousiaste levensgenieter met een passie voor goed onderwijs. Bij bij Dutch for Children staat maatwerk centraal en dat zie je ook terug in mijn lessen voor Dutch for Children.

Na jaren in Bonaire te hebben gewoond, ben ik nu op reis in Europa.

portret leerkracht Mirjam

Mirjam Veld

Mijn naam is Mirjam Veld en ik woon samen met mijn gezin in Oeganda. Ik ben leerkracht basisonderwijs met ervaring in het voortgezet onderwijs. Naast Dutch for Children werk ik voor de Nederlandse school in Oeganda.

Ik daag mijzelf altijd uit om een leuke leerzame les samen te stellen voor de individuele leerling.

Marieke

Marieke Timmer

Mijn naam is Marieke Timmer en ik woon samen met mijn vriend in Amerika. Als leerkracht heb ik gewerkt op scholen in de binnenstad van Rotterdam en in Tokio. Ik heb een passie voor het ontwerpen van onderwijs en deze kan ik goed inzetten bij Dutch for Children.

molen met Nederlandse vlag omwikkelt

Claudia Schopman

Mijn naam is Claudia en ik werk met veel plezier bij Dutch for Children.

In mijn manier van lesgeven “zie” ik elke leerling echt. Ik kan de leerling hierdoor op de juiste wijze te stimuleren. Naast mijn individuele aanpak zorg ik voor betekenisvol en inspirerend onderwijs.

Ik vind het belangrijk dat het onderwijs leerlingen aanzet om initiatief te nemen, zelfstandig keuzes te maken en om nieuwsgierig te zijn en te blijven.

online leerkracht Lindsey buiten

Linda Rozema

Hallo! Mijn naam is Linda Rozema. Ik woon met mijn man en twee kinderen in Nijmegen, Nederland.

Toen ik in 2015 de Pabo afrondde, rolde ik meteen het NT2 onderwijs in. Hier was en ben ik heel enthousiast over. Ik heb jarenlang Nederlandse les gegeven aan kinderen uit allerlei verschillende landen. 

Ik heb twee keer in een Spaanstalig land gewoond. Ik weet dus ook hoe het is om zelf een taal in een ander land te leren. Taal is overal en ik stimuleer mijn leerlingen altijd om dit ook buiten de lessen op te zoeken.

juf Angelique

Angelique Bos

Mijn naam is Angelique Bos. Ik werk inmiddels 14 jaar op scholen in Nederland.

Ik ben gestart in het regulier onderwijs, maar geef sinds twee jaar les op een nieuwkomers-school in Amstelveen.

Ieder kind heeft een eigen verhaal, culturele achtergrond en interesses. Deze aspecten inspireren mij bij het ontwerpen van boeiende lessen.

Samen gaan we kijken wat je kind nodig heeft m.b.t zijn Nederlandse taalontwikkeling en hoe ik het beste aan kan sluiten bij zijn interesses en leerstijlen.

foto van online Nederlandse leerkracht Manouk

Manouk van de Biezen

Hi, mijn naam is Manouk van de Biezen. Ik ben een enthousiaste en creatieve leerkracht. Ik woon samen met mijn man in Texas.

Eén van de allerleukste dingen van het onderwijs vind ik dat ik kinderen mag helpen groeien in hun ontwikkeling.

Dit doe ik door lessen op maat te maken, passend bij het niveau, de actualiteit en de interesse van het kind. Op deze manier is leren leerzaam én leuk!

online leerkracht Lindsey foto

Lindsey Barneveld

Mijn naam is Lindsey van Barneveld en ik woon met mijn familie in Nederland. Met veel plezier werk ik als leerkracht in het basisonderwijs en bij Dutch for Children.

Ik vind het prachtig om kinderen les te mogen geven en hen te begeleiden in hun ontwikkeling.

Het lesgeven aan kinderen op een interactieve en betekenisvolle manier is wat mij aanspreekt in het onderwijs. Ik vind het belangrijk dat een kind met plezier leert en daarnaast ook trots is op wat hij of zij leert.

molen met Nederlandse vlag omwikkelt

Bouke Raap

Mijn naam is Bouke Raap en samen met mijn gezin woon ik in de natuur van Portugal.  Met veel plezier geef ik les, nu bij Dutch for Children.

Ik geniet ervan als kinderen ontdekken wat zij de wereld kunnen bieden met hun eigen talenten en wat de wereld hen kan bieden.

In Nederland heb ik lesgegeven van groep 3 tot en met groep 8. Ik heb veel ervaring in het lesgeven aan kinderen met Nederlands
als tweede taal en aan kinderen uit expatfamilies.