Online school: Nederlands leren bij Dutch for Children

Dutch for Children

team Dutch for Children, Nederlandse leerkracht buitenland

Het team van online leerkrachten van Dutch for Children stelt zich graag aan je voor!

Onze leerkrachten geven met heel veel plezier les aan kinderen in het buitenland. Dit doen zij via Skype of een ander programma om te videobellen. Zelf wonen ze over de hele wereld en hebben ervaring met kinderen die in het buitenland opgroeien en in het buitenland leren. Ook weten zij hoe het is voor kinderen om te verhuizen naar het buitenland. Hierdoor weten zij precies hoe ze in kunnen spelen op de belevingswereld van de kinderen en eventuele moeilijkheden die de kinderen ervaren bij het bijhouden van meerdere talen.

Onze leerkrachten zijn opgeleid voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en NT2-onderwijs. Onze leerlingen volgen met plezier online onderwijs van deze topleerkrachten met de ervaring van in het buitenland wonen en leven.

Onze leerkrachten zijn opgeleid voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en NT2-onderwijs. Onze leerlingen volgen met plezier online onderwijs van deze topleerkrachten met de ervaring van in het buitenland wonen en leven. Ze hebben ervaring in het Nederlands bijhouden als eerste, tweede of derde taal gecombineerd met de Nederlandse cultuur en dekcultuur van het gastland. Dit maakt online Nederlandse les zo leuk en waardevol.

 Samen kijken we bij Dutch for Children welke leerkracht het beste bij je kind past: niet alleen qua tijd en uren, maar ook qua leerstijl en interesses. Daar waar kan: niet alleen de les op maat, maar ook de leerkracht op maat.

team Dutch for Children, Nederlandse leerkracht buitenland

Wendy van Dalen

Mijn naam is Wendy van Dalen. Ik ben leerkracht en de oprichter van Dutch for Children. Mijn passie is het Nederlands onderwijs verzorgen voor kinderen over de hele wereld. Van mijn passie heb ik mijn werk en bedrijf gemaakt.

Nederlandse online leerkracht buitenland

Crystel Lohues

Mijn naam is Crystel Lohues en ik werk met veel plezier als online leerkracht bij Dutch for Children. Op dit moment woon ik in Sydney en naast leerkracht bij Dutch for Children ben ik ook leerkracht van de Nederlandse school in Sydney.

Nederlandse online leerkracht buitenland

 Anja van der Zee

Mijn naam is Anja van der Zee en ik werk met veel plezier en enthousiasme bij Dutch for Children. Ik woon met mijn man in Portugal. We hebben drie kinderen. Ik vind het een voorrecht om met kinderen over de hele wereld te mogen werken. Uitgaan van het kind!

Nederlandse online leerkracht buitenland

Wendy Damen

Hoi, mijn naam is Wendy Damen. Ik ben online Nederlandse leerkracht bij Dutch for Children. Daarnaast ben ik leerkracht van groep 3 op de NTC Oranjeschool in Seattle in Amerika.

Nederlandse online leerkracht buitenland

Marieke Budding

Mijn naam is Marieke Budding. Ik werk als leerkracht voor Dutch for Children omdat kinderen begeleiden in hun leerproces mijn passie is. Naast dit werk, heb ik een eigen praktijk in bijles, remedial teaching en huiswerkbegeleiding. Samen met mijn gezin woon ik in Nederland.

Nederlandse online leerkracht buitenland

Adriane Coolen

Mijn naam is Adriane. Ik ben ben 15 jaar leerkracht geweest in Nederland. Nu ik in Spanje woon kan ik via Dutch for Children nog steeds lesgeven en mijn onderwijs afstemmen op de persoonlijke leerbehoefte van de leerlingen. Geweldig vind ik dat!

Nederlandse online leerkracht buitenland

Willemieke van der Slik

 Mijn naam is Willemieke van der Slik en ik ben leerkracht bij Dutch for Children. Momenteel woon ik in Gambia. Naast Dutch for Children geef ik ook les op de Nederlandse school in Gambia en houd ik mij bezig met onderwijsontwikkeling op lokale scholen.

Nederlandse online leerkracht buitenland

Muriel Beijer-Jansen

Mijn naam is Muriel Beijer-Jansen en ik woon met mijn gezin in Aberdeen, Schotland. Na 12 jaar leerkracht te zijn geweest in Nederland en in Singapore, werk ik nu met veel enthousiasme voor Dutch for Children. Ik vind het een mooie uitdaging om via het online lesgeven een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van kinderen.