Online school: Nederlands leren bij Dutch for Children

Dutch for Children

Nederlands online voortgezet onderwijs

Online Voortgezet Onderwijs Nederlands

Het is belangrijk om de Nederlandse taal goed te blijven beheersen na de basisschool. Daarvoor ben je bij Dutch for Children voor het Nederlandse online voortgezet onderwijs aan het goede adres. Wij bieden online Nederlandse taal- en cultuurlessen aan. Ook bieden we begeleiding bij de voorbereiding van het eindexamen Nederlands. 

Mogelijkheden Nederlands online voortgezet onderwijs

  • Online Nederlandse taal- en cultuurlessen.
  • Nederlandse online les voor tieners. Bijles of een volledige schooljaar op niveau.
  • Losse modules Nederlandse les. Bijvoorbeeld ‘begrijpend lezen, ‘spelling’, etc.
  • Huiswerkbegeleiding. Leren hoe je kunt leren en begeleiding bij het plannen.
  • Helpen bij het voorbereiden op en het maken van proefwerken en toetsen.
  • Helpen bij de voorbereiding op en het maken van het Nederlands examen.

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

Doelen online voortgezet onderwijs


Het Nederlands online voortgezet onderwijs wordt op maat gegeven. Dit houdt in dat we met elkaar kijken wat jouw dochter of zoon nodig heeft om haar of zijn doelen te bereiken.

Wat zijn haar of zijn doelen? Wat wil zij of hij graag leren? Ook kijken we naar haar of zijn interesses en wijze van leren.

Misschien wil hij of zij makkelijker kunnen appen of praten met familie in Nederland, of beter leren schrijven. Of misschien wil hij of zij zich klaarstomen voor een vervolgopleiding in Nederland.

Onderwijs doen we samen!

Mogelijkheden online middelbare school: Voorbereiding Nederlands, NT2, Nederlandse taal bijhouden of extra Nederlandse les

Dutch for Children verzorgt verschillende lessen voor alle leeftijden.

Het online voortgezet Nederlands onderwijs wordt – net zoals het basisonderwijs, de lessen voor peuters en kleuters en de losse modules – geheel op maat gegeven.

De lessen worden aangepast aan het niveau van het kind. Wij kijken daarbij naar zijn interesses, leerwijze en natuurlijk de motivatie. Dankzij het volgen van online middelbare school lessen, loopt jouw kind geen taalachterstand op. Ook kan hij of zij eventueel een vervolgopleiding doen in Nederland.

Taalmethoden bij Dutch for Children

De Nederlandse taalmethoden die wij gebruiken zijn Nieuw Nederlands, Op Niveau, Laagland literatuur en Lezer. Voor de NT2 leerlingen gebruiken wij ook Contact en Plein 16. Daarnaast werken wij veel met online bronnen en lesmateriaal, zoals Cambiumned en Menu NT2.

Ben je benieuwd naar wat wij bij Dutch for Children voor jouw kind kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Tijdens een kennismakingsgesprek of een proefles vertellen we wat online Nederlands voortgezet onderwijs voor jouw kind kan betekenen. Ook kun je tijdens zo’n gesprek of proefles al je vragen stellen.

Andere mogelijkheden voor online Nederlandse les:
Online middelbare school Nederlands
Online voortgezet onderwijs Nederlandse taal Nederlandse les