Online school: Nederlands leren bij Dutch for Children

Dutch for Children

Nederlands online voortgezet onderwijs

Online Voortgezet Onderwijs Nederlands

De Nederlandse taal goed blijven beheersen na de basisschool is belangrijk. Daarom ben je bij Dutch for Children voor het Nederlandse online voortgezet onderwijs aan het goede adres. Wij bieden online Nederlandse taal- en cultuurlessen aan, maar ook begeleiding bij de voorbereiding van het eindexamen Nederlands. 

Mogelijkheden Nederlands online voortgezet onderwijs

  • Online Nederlandse taal- en cultuurlessen
  • Online Nederlandse les voor tieners: bijles of een volledige schooljaar op niveau
  • Losse modules Nederlandse les (bijvoorbeeld begrijpend lezen, spelling, etc.)
  • Huiswerkbegeleiding: o.a. leren hoe je kunt leren, begeleiding bij plannen
  • Helpen bij het voorbereiden op en het maken van proefwerken en toetsen
  • Helpen bij de voorbereiding op en het maken van het Nederlands examen

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

Doelen online voortgezet onderwijs


Het Nederlands online voortgezet onderwijs wordt op maat gegeven, op basis van de doelen van jouw kind. Met elkaar kijken we wat jouw dochter of zoon nodig heeft. Daarbij kijken wij naar hoe hij of zij online de Nederlandse middelbare school het best kan volgen. Wat zijn haar of zijn doelen? Wat wil zij of hij graag leren? Misschien wil hij of zij makkelijker kunnen appen of praten met familie in Nederland, of beter leren schrijven. Of misschien wil hij of zij zich klaarstomen voor een vervolgopleiding in Nederland. Onderwijs doen we samen!

Mogelijkheden online middelbare school: Voorbereiding Nederlands, NT2, Nederlandse taal bijhouden of extra Nederlandse les

Dutch for Children verzorgt verschillende lessen voor alle leeftijden. Het online voortgezet Nederlands onderwijs wordt – net zoals het basisonderwijs, de lessen voor peuters en kleuters en de losse modules – geheel op maat gegeven. De lessen worden aangepast aan het niveau van het kind. Wij kijken daarbij naar zijn interesses, leerwijze en natuurlijk de motivatie. Dankzij het volgen van online middelbare school lessen loopt jouw kind geen taalachterstand op. Ook kan hij of zij eventueel een vervolgopleiding doen in Nederland.

Taalmethoden bij Dutch for Children

De Nederlandse taalmethoden die wij gebruiken zijn Nieuw Nederlands, Op Niveau, Laagland literatuur en Lezer. Voor de NT2 leerlingen gebruiken wij ook Contact. Daarnaast werken wij veel met online bronnen en lesmateriaal, zoals Cambiumned en Menu NT2.

Ben je benieuwd naar wat wij bij Dutch for Children voor jouw kind kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Tijdens een kennismakingsgesprek of gratis proefles vertellen we wat online Nederlands voortgezet onderwijs voor jouw kind kan betekenen. Ook stel je tijdens zo’n gesprek of proefles al jouw vragen.

Andere mogelijkheden voor online Nederlandse les:
Online middelbare school Nederlands
Online voortgezet onderwijs Nederlandse taal Nederlandse les