Online school: Nederlands leren bij Dutch for Children

Dutch for Children

Online Nederlands leren, voor expat kinderen, verhuizen naar het buitenland met kinderen

Online Nederlandse leerkracht Manouk stelt zich voor

.
Hi, mijn naam is Manouk van de Biezen. Ik ben een enthousiaste en creatieve leerkracht. Ik woon samen met mijn man in Texas. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met tekenen, spelletjes spelen, sporten en Amerika verkennen.

Voordat wij naar Texas zijn verhuisd, heb ik lesgegeven op een basisschool in Amersfoort. Een school met veel verschillende culturen, waardoor focus op de Nederlandse taal altijd prioriteit heeft gehad.

Ik vind het belangrijk om gedifferentieerd aan de slag te gaan en rekening te houden met de basisbehoeften en de beginsituatie van het kind.

Dit doe ik door lessen op maat te maken, hierdoor kan elk kind meedoen op het juiste niveau en zich optimaal ontwikkelen. Bij mijn op maat gemaakte lessen let ik ook op de actualiteit en de belevingswereld, hierdoor zullen de kinderen betrokken, nieuwsgierig en enthousiast zijn. Leren is leuk!

Relevante opleidingen die ik heb afgerond:
– Leerkracht basisonderwijs aan de Hogeschool Utrecht
– Cursussen, zoals EDI en Kindertalentenfluisteraar

Relevante werkervaring:
– Basisschoolleerkracht van groep 4, 5, 7 en 8
– Begeleiden van kleine groepjes kinderen

Wanneer je kind graag meer leest over Texas waar deze juf woont, klik deze link.

Lees hier meer over de online Nederlandse lessen bij Dutch for Children of vraag een proefles aan. 

 

foto van online Nederlandse leerkracht Manouk