Online school: Nederlands leren bij Dutch for Children

Dutch for Children

Online Nederlands leren, voor expat kinderen, verhuizen naar het buitenland met kinderen

Online Nederlandse leerkracht Lindsey stelt zich voor

Online Nederlandse leerkracht Lindsey: ”Goedendag! Mijn naam is Lindsey van Barneveld. Ik woon met mijn familie in Nederland.

Naast mijn werk als groepsleerkracht in het Nederlands basisonderwijs, werk ik met veel plezier bij Dutch for Children.

Ik vind het prachtig om kinderen les te mogen geven en hen te begeleiden in hun ontwikkeling. 

Taal loopt als een rode draad door mijn opleidingen en werk heen. Nadat ik de PABO had afgerond, begon ik met de opleiding tot Master Special Educational Needs.

Deze master is bedoeld voor leraren, coördinatoren, managers en andere professionals die zich verder willen professionaliseren op het terrein van de zorg voor leerlingen met speciale onderwijsbehoeften. Hier heb ik verschillende vakken gevolgd, voornamelijk gericht op het gebied van taal.

Na mijn afstuderen heb ik een paar jaar gewerkt als invalleerkracht. Dit betekent dat ik op verschillende scholen heb gewerkt, voor zowel langere als kortere tijd.

Inmiddels werk ik al een paar jaar als groepsleerkracht op een school in Nederland. Hier geef ik les aan kinderen uit allerlei verschillende landen. Dit is iedere dag weer een mooie en leerzame ervaring.

Het lesgeven aan kinderen op een interactieve en betekenisvolle manier is wat mij aanspreekt in het onderwijs. Ik vind het belangrijk dat een kind met plezier leert en daarnaast ook trots is op wat hij of zij leert.”

Opleidingen:
– PABO
– Master Special Educational Needs (SEN)

Werkervaring:
– Invalleerkracht op verschillende scholen
– Groepsleerkracht basisonderwijs: onderbouw, middenbouw en bovenbouw

Vind je het interessant om meer over haar master SEN te lezen, klik dan hier door.

Lees hier meer over de online Nederlandse lessen bij Dutch for Children of vraag een proefles aan.

online Nederlandse leerkracht Lindsey foto buiten