Online school: Nederlands leren bij Dutch for Children

Dutch for Children

Online Nederlands leren, voor expat kinderen, verhuizen naar het buitenland met kinderen

Online Nederlandse leerkracht Linda stelt zich voor

Hallo! Mijn naam is Linda Rozema. Ik woon met mijn man en twee kinderen in Nijmegen, Nederland. Ik hou veel van talen, reizen en onderwijzen.

Op mijn 20e besloot ik dan ook een jaar in Spanje te gaan wonen, leren en werken. Daar kwam ik erachter dat ik het werken met kinderen ook heel leuk vond.

Een aantal jaren later kriebelde het weer. Ik vertrok naar het prachtige Ecuador, om daar als onderdeel van mijn opleiding IBL te gaan studeren. Naast de studie koos ik vrijwilligerswerk om weer in contact te komen met kinderen. Via een stichting gaf ik onderwijs aan kansarme kinderen.

In 2015 haalde ik mijn Pabo diploma en kort daarna kreeg ik de prachtige kans om juf en mentor te worden van kinderen uit allerlei verschillende landen. Ik gaf de vakken Nederlands en ICT aan internationale schakelklassen in het voortgezet onderwijs. Ik vind NT2 een heel boeiend vakgebied en blijf graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Nadat ik jarenlang voor de klas had gestaan, groeide de behoefte om leerlingen meer aandacht te kunnen geven. Ik besloot mij te gaan richten op kleine groepen en privélessen door online les te geven bij Dutch for Children.

Opleidingen die ik heb gevolgd:
– NT2 opleiding
– Pabo
– International business and languages

Ik ben een rustige, geduldige en positieve juf die cultuursensitief werkt. In mijn onderwijs is het belangrijk dat ik weet wat kinderen voelen, beleven en waar hun interesses liggen. Dit neem ik mee in mijn lessen. Vanuit een veilige sfeer gaan we samen leren, groeien, lachen en fouten maken.

Lees hier meer over de online Nederlandse lessen bij Dutch for Children of vraag een proefles aan.

foto van leerkracht Margo