Online school: Nederlands leren bij Dutch for Children

Dutch for Children

Online Nederlands leren, voor expat kinderen, verhuizen naar het buitenland met kinderen

Online leerkracht Nederlands Chantal

.
Online leerkracht Chantal
stelt zich voor: Mijn naam is Chantal de Wijs, een enthousiaste levensgenieter met een passie voor goed onderwijs en de wereld. Ik sta op met een glimlach en eindig de dag meestal op dezelfde manier.

Met meer dan 60 landen op de teller kun je me met recht een “reisverslaafde” noemen, hoewel ik tegenwoordig ook emigratie-expert ben. Ik woonde een aantal jaren op het tropische eiland Bonaire met mijn man, twee honden en twee katten. Inmiddels reizen we weer, maar dan in Europa. We zijn in Nederland op dit moment, maar reizen daarna door naar Oostenrijk.

Naast docent Nederlands voor Kinderen werkte ik in Bonaire ook op Het Koraal, een particuliere basisschool voor kinderen met speciale onderwijsbehoeften op Bonaire. Maatwerk staat hier centraal en dat zie je terug in mijn lessen Nederlands voor Kinderen.

Ik differentieer op basis van de behoeften van de leerling. Het zoeken naar de mogelijkheden van de leerling zie ik als een leuke uitdaging.

De opleiding die ik heb gevolgd:

– Pabo
– Lerarenopleiding Nederlands
– Opleiding taalcoördinator
– Opleiding tot trainer sociale vaardigheden, faalangstreductie en examenvrees

Mijn werkervaring:

Ik heb werkervaring van groep 3 tot examenklas vmbo. Lesgeven is voor mij ideaal werk!

Naast lesgeven heb ik ook ervaring als taalcoördinator en ben ik trainer sociale vaardigheden, faalangstreductie en examenvrees.

Tot slot heb ik veel ervaring met online lesgeven, wat ik nu al weer met veel plezier een aantal jaar voor Dutch for Children doe.

Wist je dat juf Chantal op Bonaire woonde? Je kind kan hier meer lezen over dat land.

Lees hier meer over de online Nederlandse lessen bij Dutch for Children.

juf Claudia achter laptop