Online school: Nederlands leren bij Dutch for Children

Dutch for Children

Online Nederlands leren, voor expat kinderen, verhuizen naar het buitenland met kinderen

Online leerkracht Nederlands Chantal

 

Online docent Nederlands Chantal stelt zich voor: Mijn naam is Chantal de Wijs, een enthousiaste levensgenieter met een passie voor goed onderwijs en de wereld. Ik sta op met een glimlach en eindig de dag meestal op dezelfde manier.

Met meer dan 60 landen op de teller kun je me met recht een “reisverslaafde” noemen, hoewel ik tegenwoordig ook emigratie-expert ben. Ik woon nu ruim een jaar op het tropische eiland Bonaire met mijn man, twee honden en twee katten.

Naast docent Nederlands voor Kinderen werk ik ook op Het Koraal, een particuliere basisschool voor kinderen met speciale onderwijsbehoeften op Bonaire. Maatwerk staat hier centraal en dat zie je terug in mijn lessen Nederlands voor Kinderen. Ik differentieer op basis van de behoeften van de
leerling. Het zoeken naar de mogelijkheden van de leerling zie ik als een leuke uitdaging.

De opleiding die ik heb gevolgd:

– Pabo
– Lerarenopleiding Nederlands
– Opleiding taalcoördinator
– Opleiding tot trainer sociale vaardigheden, faalangstreductie en examenvrees

Mijn werkervaring:

Ik heb werkervaring van groep 3 tot examenklas vmbo. Lesgeven is voor mij ideaal werk! Naast lesgeven heb ik ook ervaring als taalcoördinator en ben ik trainer sociale vaardigheden, faalangstreductie en examenvrees. Tot slot heb ik veel ervaring met online lesgeven.

Wist je dat juf Chantal op Bonaire woonde, maar nu in Europa reist? Je kind kan hier meer lezen over dat land.

Lees hier meer over de online lessen Nederlands bij DfC of vraag een proefles aan.

online leerkracht