AND MORE...

Dutch for Children and more...

Nederlandse online-les, NTC-online, Online les via Skype, Hangouts of videobellen via messenger of WhatsApp.+599 95105171
https://www.dutchforchildren.nl
https://www.facebook.com/dutchforchildrenandmore/
e: dutchforchildren@gmail.com

NU

Verder:

Waarom Dutch for Children and more?

  • op maat gemaakte lessen
  • flexibele lestijden
  • online privéles vanuit huis
  • géén reistijden
  • lesmateriaal inbegrepen
  • een veilige eduactieve online omgeving
  • gemakkelijk en frequent contact
Lees de reviews en bekijk de  tarieven .

Kijk hier online lessen mee en meld je aan voor een gratis proefles!

 

Leuke voorbereidingstips voor kinderen

Het artikel “Mijn kinderen willen niet’’ op  Nederlanders in het Buitenland, l everde duidelijk stof tot nadenken op en ik kreeg veel vragen. Vanuit deze reacties allereerst: nog 6 leuke andere tips, om je kind op een fijne manier voor te bereiden op jullie vertrek.
 
1. Zorg voor filmpjes of foto’s van de nieuwe woonplek. Liefst zo ‘klein’ mogelijk: jullie huis, de toekomstige kamer van je kind(eren), de tuin en eventueel de directe omgeving.
 
2. Zorg voor een filmpje of foto’s van de nieuwe creche of school. Benader de school op tijd en probeer een leerkracht of begeleider te vinden die dit voor jullie wil doen.
 
3. Laat je kind(eren) zelf inpakken. Om je kind echt te laten begrijpen wat er gaat gebeuren, is het goed om hem zo veel mogelijk bij de werkzaamheden te betrekken. Op deze manier wordt het abstracte begrip ‘verhuizen’ een stuk tastbaarder. Ik las over ouders die hun kinderen op de eigen verhuisdozen lieten tekenen en verven: super idee! Zo zal je kind zijn eigen dozen direct herkennen bij aankomst.
 
4. Creëer altijd een eigen plek voor je kind(eren). Zowel voor als na de verhuizing is het belangrijk dat je kind een eigen veilig plekje in huis heeft om zich af te kunnen sluiten. Onze kinderen waren de laatste keer wat ouder, maar vonden de plek die we gemaakt hadden in de lege woonkamer heerlijk.

 
5. Maak van de daadwerkelijk verhuizing een feestje. Laat je kind deel zijn van de daadwerkelijk verhuizing. Laat hem mee indelen, dozen sjouwen en bijvoorbeeld de container of verhuiswagen zien. Picknick op straat of in het lege huis. Onze kinderen vonden het bijvoorbeeld super leuk om in de lege container te rennen met de hond.

 
6. Beleef na de verhuizing nog een avontuur met alle verhuisdozen. Deze link is geweldig met 31 avonturen.
 
Het artikel "Mijn kinderen willen niet.'' kun je hier lezen.
Het artikel “Mijn kind wil niet’’ op Nederlanders in het Buitenland leverde duidelijk stof tot nadenken op en ik kreeg veel aanvullende vragen. Vanuit deze reacties allereerst: nog 6 leuke andere tips, om je kind op een fijne manier voor te bereiden op jullie vertrek.
 
1. Zorg voor filmpjes of foto’s van de nieuwe woonplek. Liefst zo ‘klein’ mogelijk: jullie huis, de toekomstige kamer van je kind(eren), de tuin en eventueel de directe omgeving.
 
2. Zorg voor een filmpje of foto’s van de nieuwe creche of school. Wees productief. Benader de school op tijd en probeer een leerkracht of begeleider te vinden die dit voor jullie wil doen.
 
3. Laat je kind(eren) zelf inpakken. Om je kind echt te laten begrijpen wat er gaat gebeuren, is het goed om hem zo veel mogelijk bij de werkzaamheden te betrekken. Op deze manier wordt het abstracte begrip ‘verhuizen’ een stuk tastbaarder. Ik las over ouders die hun kinderen op de eigen verhuisdozen lieten tekenen en verven: super idee! Zo zal je kind zijn eigen dozen direct herkennen bij aankomst. -foto geverfde doos-
 
4. Creëer altijd een eigen plek voor je kind(eren). Zowel voor als na de verhuizing is het belangrijk dat je kind een eigen veilig plekje in huis heeft om zich af te kunnen sluiten. Onze kinderen warende laatste keer wat ouder, maar vonden deze plek in de lege woonkamer heerlijk.
-foto woonkamer-
 
5. Maak van de daadwerkelijk verhuizing een feestje. Laat je kind deel zijn van de daadwerkelijk verhuizing. Laat hem mee indelen, dozen sjouwen en bijvoorbeeld de container of verhuiswagen zien. Picknick op straat of in het lege huis. Onze kinderen vonden het bijvoorbeeld geweldig om in de lege container te rennen met de hond.
-foro container-
 
6. Beleef na de verhuizing nog een avontuur met alle verhuisdozen. Deze link is geweldig met 31 avonturen. -foto dozen-
https://www.buzzfeed.com/mikespohr/31-things-you-can-make-with-a-cardboard-box-that-will-blow-y?bfpi&utm_term=.rxaXEEbr0#.qrklxxw4B