Online school: Nederlands leren bij Dutch for Children

Dutch for Children

Online Nederlands leren, voor expat kinderen, verhuizen naar het buitenland met kinderen

Online Nederlandse leerkracht Sjoerd stelt zich voor

Je leert pas echt als je iets leuk vindt!

Ik heb in 2012 mijn Bachelor of Education afgerond aan Hanzehogeschool Groningen (NL) en ben mijn carrière begonnen als leerkracht.

De afgelopen zes en een half jaar heb ik in het buitenland gewerkt als leerkracht op Curaçao. Het was een geweldige ervaring om in het buitenland les te geven. Dit heb ik dan ook met veel enthousiasme en gedrevenheid gedaan waarbij mijn flexibiliteit erg belangrijk was. Ik wilde echter terug verhuizen naar Europa en daarom ben ik in januari 2021 naar Zürich verhuisd.

Ik was de vertrouwensleraar van de school. Hierdoor leerde ik hoe ik op de behoeften van kinderen kon reageren en interfaces kon vinden en bemiddelen tussen leerlingen, ouders en andere docenten. In mijn 10-jarige professionele carrière en met het uitvoeren van verschillende buitenschoolse activiteiten, heb ik belangrijke communicatieve vaardigheden ontwikkeld en ervaring opgedaan in het werken met kinderen met verschillende achtergronden en kinderen met uiteenlopende en speciale behoeften.

Het lesgeven op maat is mijn grootste passie en vanuit daar ben ik graag in gesprek met ouders en het kind om ze het juiste onderwijs en begeleiding te bieden.

Mijn natuurlijke drive om te verbinden heb ik, naast mijn werk als leerkracht, ook kunnen inzetten in mijn eigen foundation, te weten The Schepel Foundation. In 2016 heb ik deze foundation opgericht en binnen deze foundation werk ik met diverse professionals aan een betere toekomst van kinderen.

Ik hoop je snel te zien en samen JOUW doelen te behalen.

Opleidingen:
– Opleiding tot schoolleider
– Leerkracht basisonderwijs (Pabo)
– Sociaal cultureel werker + Begeleiding van sportieve en recreatieve activiteiten

Werkervaring:
– Leerkracht Curaçao 
– Leerkracht SBO in Groningen
– Leerkracht op verschillende scholen en organisaties in Nederland: kleuters, basisschool, voortgezet onderwijs en
een structuurgroep. 

Lees hier meer over de online Nederlandse lessen bij Dutch for Children of vraag een gratis proefles aan. 

Nederlandse school Sydney Crystel