Online school: Nederlands leren bij Dutch for Children

Dutch for Children

Online Nederlands leren, voor expat kinderen, verhuizen naar het buitenland met kinderen

Online docent Nederlands Claudia

Mijn naam is Claudia Schopman, 25 jaar oud en samen met mijn partner op reis. Momenteel zijn we in Bali.

Na mijn PABO opleiding heb ik eerst als docent in Nederland gewerkt en ben daarna 2 jaar les gaan geven op het prachtige eiland Curaçao.

Op Curaçao heb ik lesgegeven op een lokale school met NT2 studenten (studenten met Nederlands als tweede taal). Na terugkomst in Nederland ben ik tijdelijk aan de slag gegaan als schoolcoach op een Cluster 4 middelbare school en heb ik invalwerk gedaan. Cluster 4: kinderen met psychische stoornissen en gedragsproblemen.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met sport en voeding en vind ik het leuk om uitdagende en passende lessen te vinden en te bedenken. Dat past heel goed bij mijn werk voor Dutch for Children.

In mijn manier van lesgeven streef ik naar hoge leerresultaten en weet deze te bereiken door elke leerling echt te “zien” en daardoor op de juiste manier te stimuleren.

Naast mijn individuele aanpak geef ik betekenisvol en inspirerend onderwijs. Ik vind het belangrijk dat onderwijs leerlingen stimuleert om initiatief te nemen, zelfstandig keuzes te maken en nieuwsgierig te zijn en te blijven.

Relevante opleidingen die ik heb afgerond:
– Pabo aan de Marnix Academie in Utrecht

Relevante werkervaring:
– Basisschoolleerkracht op verschillende scholen in de omgeving Utrecht en Gorinchem.
– Leraar basisonderwijs op Curaçao op een locatie school
– Schoolcoach op een Cluster 4 middelbare school

Lees hier meer over de online Nederlandse lessen bij Dutch for Children.

juf Claudia achter laptop