Online school: Nederlands leren bij Dutch for Children

Dutch for Children

basisonderwijs online, de online basisschool, online basisschool lessen op maat

FAQ

Op deze pagina vind je de FAQ. De Frequently Asked Questions over online Nederlandse les. De meeste gestelde vragen aan Dutch for Children handig voor je onder elkaar.

Deze FAQ’s klikken allemaal door naar de uitgebreide uitleg op de website. Zie de kolom hier rechts met de groene balken.

De vragen gaan over de inhoud van online Nederlandse les voor kinderen in het buitenland en online Nederlandse les voor expats in Nederland en het buitenland. Ook gaan de vragen over onze werkwijze en hoe we les op maat geven.

Wat heb je nodig om online lessen te volgen? Een uitleg hoe Skype werkt. Ook beantwoorden we de vraag hoe een online les nu in zijn werk gaat bij Dutch for Childen.

Verder worden vragen over de kosten of over het bekijken van online Nederlandse lessen beantwoord. Die vind je hier links onder de groene knoppen voor alle verschillende leeftijden en soorten lessen.

Bij andere vragen, aarzel dan vooral niet om hier contact met ons op te nemen.

We staan bij Dutch for Children onder andere bekend om onze persoonlijke en snelle wijze van reageren.

Ik hoor graag van jullie!

Met vriendelijke groet,
Wendy van Dalen

– Oprichter en leerkracht van Dutch for Children-

Zijn er meer vragen die jij hier graag beantwoord wilt zien? Laat me dit dan weten via mail of ons contactformulier. Ook als jij zelf vragen hebt, specifiek voor jullie kind of situatie. We beantwoorden onze mail meestal binnen een dag.