AND MORE...

Dutch for Children and more...

Nederlandse online-les, NTC-online, Online les via Skype, Hangouts of videobellen via messenger of WhatsApp.+599 95105171
https://www.dutchforchildren.nl
https://www.facebook.com/dutchforchildrenandmore/
e: dutchforchildren@gmail.com

NU

Verder:

Waarom Dutch for Children and more?

  • op maat gemaakte lessen
  • flexibele lestijden
  • online privéles vanuit huis
  • géén reistijden
  • lesmateriaal inbegrepen
  • een veilige eduactieve online omgeving
  • gemakkelijk en frequent contact
Lees de reviews en bekijk de  tarieven .

Kijk hier online lessen mee en meld je aan voor een gratis proefles!

 

Advisering en begeleiding

Dutch for Children biedt complete internationale onderwijsbegeleiding.

Vanuit Nederland naar het buitenland

Ga je naar het buitenland en wil je advies over het soort onderwijs dat je kind gaat krijgen of over hoe je het kind zijn Nederlands en eventueel andere talen het beste bij kan houden? Dutch for Children and more... adviseert en doceert. Een vrijblijvend oriënterend gesprek is altijd mogelijk.
 
Dutch for Children and more... geeft online Nederlandse privéles aan kinderen en volwassenen op een passende manier: jouw manier van leren, jouw niveau én interesse staan voorop! 
 
Wil je dat je kind in het buitenland zijn Nederlands op een inspirerende en uitdagende manier bijhoudt?
 
Lees hier meer of vraag hier om meer informatie of een gratis proefles.
 

Vanuit buitenland (terug) naar Nederland

Keer je na verblijf binnenkort naar Nederland (terug), dan heb je veel te regelen. Voor je kind is een nieuwe school het belangrijkste, maar hoe kies je er één op afstand en hoe past deze school bij jullie kind, bovendien met alle wereldbagage die hij inmiddels heeft gekregen?
 
Dutch for Children and more...adviseert en begeleidt bij het kiezen van de voor jouw kind best passende school. We bieden allereerst de benodigde informatie op een rijtje aan, wat vele zoekuren bespaart op internet. Vervolgens adviseren we op maat: op je kind's niveau, interesses, wijze van leren en meertaligheid gericht.
 
Ook bieden we indien gewenst hulp bij het informeren bij scholen ter plaatse en trechteren we aan de hand van een aantal factoren de zoekresultaten verder tot een behapbare keuze. Bijvoorbeeld in plaats van uit 10 scholen te moeten kiezen, hoef je dankzij deze trechtering slechts uit 2 of 3 scholen te kiezen. Bemiddelen tussen familie en school, om tot een gewenste resultaat te komen, behoort ook tot de mogelijkheden.
 
Wil je meer weten of een vrijblijvende online afspraak maken, neem dan hier contact op.
 
Wil je weten wat Dutch for Children and more... nog meer doet? Klik op de link.
 

 

 
 
 
Wil je dat je kind in het buitenland zijn Nederlands op een inspirerende en uitdagende manier bijhoudt? Voor Nederlandstalige kinderen in het buitenland: Nederlandse Taal en Cultuur op afstand (Lees hier meer: NTC)
 
 
Lees meer: https://www.dutchforchildren.nl/