AND MORE...

Dutch for Children and more...

Nederlandse online-les, NTC-online, Engelse les online voor kinderen en volwassenen via Skype, Hangouts of videobellen via messenger of WhatsApp.+599 95105171
w: www.dutchforchildren.nl
e: dutchforchildren@gmail.com

Waarom Dutch for Children and more?

  • op maat gemaakte lessen
  • flexibele lestijden
  • online privéles vanuit huis
  • géén reistijden
  • lesmateriaal inbegrepen
  • een veilige eduactieve online omgeving
  • gemakkelijk en frequent contact

Kijk hier online lessen mee en meld je aan voor een gratis proefles.

Lees hier wat andere ouders en leerlingen vinden: Reviews van ouders en leerlingen. 

 

Children Only

Welkom op deze pagina voor jullie! 25 april 2018 update Heb jij een leuk idee? Mail me dan. Ik zorg ervoor! Groetjes juf Wendy.

Koningsdag

Vrijdag is het weer Koningsdag! Dan mag de vlag weer uit. Uit onderzoek blijkt dat bijna 4 op de 10 mensen in Nederland van plan is om vrijdag de Nederlandse vlag te laten wapperen. Hangen jullie thuis de vlag uit op Koningsdag? Zie de poll op Facebook!

 
Live kijken naar Koningsdag? Volg het laatste nieuws via BVN.


Koningsdag in Curaçao gaat groen

Koningsdag in Curaçao wordt in Punda de oude binnenstad van Willemstad gehouden. Door heel Punda staan kraampjes en vinden leuke activiteiten plaatst. Ook is er de Kinderkoningsmarkt op het Wilhelminaplein en het Kroontjesfeest!

Koningsdag Punda wil een voorbeeldfunctie hebben voor meer grote evenementen op het eiland. Vandaar dat de organisatie bij de straatbars geen rietjes gebruiken en uitsluitend compostable cups en eetbakjes meegeven. Koningsdag Punda GOES GREEN! Koningsdag Punda steunt elk jaar een ander goed doel en dit jaar wordt GreenKidz Curaçao gesteund. Kijk hier voor het Oranjefeest in Curaçao

DIA DI REI - IK BEN ERBIJ!

Mop van de week

Zondagmorgen aan de Paasonbijt.
'Mammie, mijn ei smaakt zo akelig.'
'Houd je mond en eet het op. Over het eten mag niet worden gezeurd.'
Na een paar minuten eten ....
'Mammie, moet ik het snaveltje ook opeten?
Het dochtertje van mijn vriendin belde vlak voordat zij en haar ouders bij ons kwamen eten. Zij wilde op Koninginnedag spullen verkopen. Of wij nog wat hadden? Op zolder was een grote tas snel gevuld. Bij aankomst toonde ik trots de buit. Extra aandacht kreeg de sudoku-kalender van 2018. „Nooit gebruikt”, zei ik. „Ja, die kennen we”, zei mijn vriendin. „Die hebben wij jullie met Sinterklaas cadeau gedaan.”