Nieuw schooljaar: Dutch for Children geeft een bonus weg!

Ken je dat? Dat je al een tijd over iets nadenkt en je eigenlijk vindt dat het een goede stap zou zijn, maar dat iets je weerhoudt om door te pakken of dat je er gewoonweg niet aan toe komt om het even uit te zoeken?

Vele ouders gingen je voor. Nederlandse online lessen voor je kind; doen of niet? Twijfels als: Is het niet teveel naast de reguliere school? Is het een zware belasting? Is het moeilijk of zou dat wel aansluiten bij mijn kind en ons rooster? Etc.

Een geweldig cadeau

Nederlandse lessen komen inderdaad bovenop de reguliere school, maar we kunnen jouw kind zo enthousiasmeren over onze moedertaal, dat dit nauwelijks meer als belasting wordt gezien. Dit doen we door ons eigen enthousiasme voor de taal en cultuur, die we overbrengen op je kind. Verder doen we dit door de lessen interessant te maken, de Nederlandse cultuur op een humorvolle en waardevolle manier over te dragen en jullie als ouders mee te nemen op deze geweldige weg naar meertaligheid. Want wat een geweldig cadeau geef jij je kind, als zij in meerdere talen opgroeien en ontwikkelen!

Meld je nu aan

Dus, meld je nu aan voor een vrijblijvend Skype-gesprek of gratis proefles en maak kennis met de leerkrachten van Dutch for Children. Hier kun je kennismaken met ons team: Crystel en Wendy. En hier kun je een indruk krijgen van de lessen die we geven.

Bonus nieuw schooljaar: VIP-sessie

Bovendien: Omdat we graag ieder kind een positieve ervaring gunnen met het bijhouden en ontwikkelen van hun moedertaal, krijgen de eerste drie aanmeldingen vanaf nu voor dit schooljaar een mooie, waardevolle bonus. De bonus bestaat uit een V(ery)I(mportant)P(arent)-sessie van een uur met mij over:

  • de wensen en doelen die jullie als ouders hebben en zien voor jullie kind
  • hoe jullie als ouders de kinderen kunnen begeleiden
  • vragen van jullie kant over taal, taalontwikkeling en meertaligheid: tips en advies op maat
  • eventuele vragen die jullie hebben over de dagschool (vs online), scholen in Nederland, etc.

De VIP-sessie bereiden we via de mail voor, waarin jullie vooraf onderwerpen en vragen kunnen insturen, zodat ik deze grondig kan voorbereiden. De VIP-sessie kun je eenmalig gedurende het gehele eerste schooljaar opnemen. Je hoeft dit dus niet direct op te nemen, als je het liever halverwege of aan het einde van het schooljaar opneemt.

Een nieuw schooljaar: Meld je kind nu aan en ontvang deze bonus VIP-sessie!

Aangezien ik de VIP-sessies grondig wil voorbereiden en behandelen, kortom er al mijn tijd en aandacht aan wil kunnen geven, geef ik er maar een beperkt aantal weg. Er zijn slechts 3 VIP-sessies te vergeven, dus wees er snel bij!
Meld je hier aan.