AND MORE...

Dutch for Children and more

+599 95105171
w: www.dutchforchildren.nl
e: dutchforchildren@gmail.com

Augustus Special 2017: korting voor komend schooljaar.

Gratis proefles! Neem hier contact op.

Online lessenLessons online. Voor een impressie. Get an impression.

 

 

 

 

Reviews van ouders en leerlingen. Reviews from parents and students.

 
En informeer hier naar onze feestelijke december tarieven!

 

 

over mij

Mijn passie ligt bij kinderen. Niet alleen bij mijn dochter en zoon van 15 en 11 jaar, maar bij alle kinderen die ik ontmoet. Ik ben Wendy van Dalen, 45 jaar, moeder, leerkracht en psychologe. 

Wat heeft uw kind nodig? Ik zou uw kind en u graag ontmoeten!

Mijn kracht als leerkracht en tutor ligt in het werken vanuit de belevingswereld en motivatie van het kind. Aandacht en kwaliteitstijd voor het kind én voor de ouders staan voorop. Kernbegrippen die verder bij mij passen zijn: betrokkenheid, bevlogenheid en professionaliteit.

Vanuit mijn eigen ervaring als expat begrijp ik wat het is om na enkele jaren in een ander land neer te strijken of terug naar Nederland te keren na een uitzending. Het is een tijd van verandering, van afscheid nemen en opnieuw beginnen. Kinderen zijn flexibel en pikken veel zaken sneller op dan wij als volwassenen. Er kan echter een gat zijn ontstaan door het onderwijs in het buitenland. Ook kan het zijn dat een kind tijdelijk minder goed mee kan komen op school, vanwege de veranderingen in taal en omgeving.

Mijn achtergrond in het kort:

  • opleidingen: leerkracht basisonderwijs, sociaal- en organisatiepsychologe.
  • ervaring: voor- en vroegschoolse educatie in Spanje en Nederland, bijles en remedial teaching in Nederland, 4 jaar leerkracht ervaring in het reguliere en het Natuurlijk Leren onderwijs.
  • talen: Nederlands, Engels en Spaans.

Als u meer vragen heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.