AND MORE...

Dutch for Children and more..

Nederlandse privéles voor kinderen via Skype, Hangouts of videobellen via messenger of WhatsApp.+599 95105171
w: www.dutchforchildren.nl
e: dutchforchildren@gmail.com

Nieuw!

Online lessenVoor een impressie. Lessons onlineGet an impression.

Gratis proefles! Neem hier contact op. Free trial lesson.

 
En informeer hier naar onze feestelijke december tarieven!

Reviews van ouders en leerlingen. Reviews from parents and students.

Linked schools and organizations

Website
 • Cito-trainer for practising all the subjects at school online. Cito- en leestrainer voor het online oefenen van alle vakken op school.
 • Gebruikte Schoolboeken.com, the biggest provider of used schoolbooks for elementary school. Gebruikte Schoolboeken.com is de grootste aanbieder van gebruikte schoolboeken voor de basisschool.
 • Webnode for personal or business websites. Webnode voor persoonlijke en bedrijfswebsites. 
 • Nederlanders in het Buitenland Een bron aan informatie voor Nederlandse emigranten, maar ook voor mensen die tijdelijk in het buitenland verblijven.
   
 
Dutch Education Abroad
 • Het NOBNOB ondersteunt, verbindt en vertegenwoordigt sinds 1980 het Nederlands onderwijs in het buitenland. Dit doen wij onder andere door op vindingrijke wijze kennis te delen, leraren, schoolleiders en besturen te professionaliseren en continuïteit te waarborgen. De Nederlandse onderwijsinspectie houdt, net als in Nederland, toezicht op de kwaliteit van het onderwijs.
Schools
 • The J.H.Snijdersschool is a primary school for Natural Learning. Every child is unique and learns in his own way.
  De J.H. Snijdersschool is een basisschool voor Natuurlijk Leren. Ieder kind is hier uniek en leert op zijn eigen manier. 
 • The Prins Mauritsschool is a primary Jenaplanschool. Jenaplan-education at the Prins Mauritsschool gives special meaning to the curriculum and to working together. De Prins Mauritsschool is een gecertificeerde Jenaplan basisschool. Als Jenaplanschool geven zij - kinderen, leerkrachten en ouders - inhoud aan het werken met elkaar. 
School extra
 • Educatie Anders. Voor het kind dat vastgelopen is en de ouders die het niet meer weten. Voor de leerkracht die de passie even kwijt is. Voor de school die op zoek is naar iets anders. Educatie Anders kijkt anders naar onderwijs. Voor meer informatie mail naar Hieke Colen- van Til.
 • Kicoja. Soms laat een kind zien of merken dat er iets aan de hand is. Wanneer ouders niet kunnen achterhalen wat er precies aan de hand is, of ze weten niet hoe ze er het beste mee kunnen omgaan, kan een kindercoach/therapeut uitkomst bieden. Voor meer informatie, neem hier contact op met kindercoach Jacqueline.
Childcare
 • True Colors Childcare offers a friendly, natural and safe environment for children from different countries. True Colors Childcare is een internationaal kinderdagverblijf met een vriendelijke, natuurlijke en veilige omgeving voor de kinderen uit verschillende landen.
Real Estate
 • The Expat Agency is all about personal and high quality services in relocation. Let us be your guide to comfortable living in The Netherlands – we are only one email or phone call away. We look forward to hearing from you.
 • CMT Real Estate offers a fast and high quality service, as an intermediary for rent, rental, buying and selling of real estate. At CMT you can count on a comfortable and personal approach. CMT Real Estate biedt een snelle en kwalitatief hoogstaande service als het gaat om bemiddeling bij huur, verhuur, aankoop, verkoop en beheer van woonruimte. Bij CMT kunt u rekenen op een zeer prettige en persoonlijke aanpak.